365-dagars returpolicy
Frakt 35 kr - Gratis över 399 kr
010-750 27 71 - (arbetsdagar 9:00-17:00)
Alla accessoarer
Kostymaccessoarer
Smycken
Väskor & plånböcker
Frakt 35 kr - Gratis över 399 kr
Trendhim
×
Trendhim
Språk:
Armband
Bälten
Flugor
Glasögon med klara glas
Halsband
Halsdukar
Handskar
Hattar
Hängslen
Kavajnålar
Klockor
Manschettknappar
Näsdukar
Plånböcker
Rakning
Ringar
Skäggvård
Slipsar
Slipsnålar
Solglasögon
Väskor
Örhängen
010-750 27 71
Arbetsdagar 9:00-17:00
Se Alla
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Bli inspirerad

Plånbokskedjor

0 produkter i lager

Plånbokskedjor är inte för alla män. Men vem vill vara en sån kille egentligen? Oavsett om du letar efter en bikerplånbokskedja inspirerad av den stora vägen eller diskreta versioner som designats för att hålla din plånbok säker, shoppa vårat utbud av plånbokskedjor för den som fäster sig till din historia.

Visa filter
Sortera efter
Färg
Stäng
Pris
kr
-
kr
Använd
Rensa
Sortera efter:
produkter
×
Sortera efter
Mest sålda
Nyaste
Billigast
Dyrast
×
Filtrera
Färg
Material
Storlek
Egenskaper
Varumärke
Pris
kr
-
kr
Använd
Rensa

0 produkter hittades

Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Plånbokskedjor – från funktion till stil

En plånbokskedja är en kedja med ett spänne i båda ändar som fästs i din plånbok och i ditt bälte. Den primära funktionen för en plånbokskedja är att hålla din plånbok säker. Och det är inte bara potentiella tjuvar som kommer låta din plånbok vara.. med en byxkedja kommer din plånbok vara säker i din ficka medan du åker motorcykel. Och låt oss vara ärliga, du kommer också att se cool ut.

Plånbokskedjor blev kända och tog sin rätta plats i historien när bikers började bära dem för att skydda sina plånböcker. under 1950-talet. Det är ingen hemlighet att bikers, rockare och punkare dras till accessoarer som får dem att sticka ut. Byxkedjor har allmänt setts överallt från catwalks till hipsterskulturen, men genom allt det har plånbokskedjan fortsatt varit en stapel bland bikers. Oavsett om du söker en plånbokskedja med handklovar eller en tjock boxkedja, shoppa våran ständigt utökande kollektion av stilar och plånboksskydd som du söker.

Hur du bär en plånbokskedja

1. Först, fäst den ena änden av plånbokskedjan i plånbokens metallring. De flesta kedjeanpassade plånböcker har en särskild ring. Om du bär fickkedjan för stil (eller om din plånbok inte har en särskild ring) fäst den andra änden i jeansens bälteshälla på baksidan.
2. Nu sitter din plånbok och kedja ihop, stoppa ner plånboken i bakfickan. 3. Det sista steget är att fästa den andra änden av plånbokskedjan i bälteshällan på jeansens framsida. Se till att fästa den på samma sida som din plånbok. Du vill inte att kedjan ska viras runt hela kroppen.

Finns det en rätt sida att bära bälteskedjan på?

Det finns ingen rätt eller fel sida att bära bälteskedjan på. Fäst din kedja på den sida där du har plånboken. I vanliga fall är det på din huvudhands sida. Om du är högerhänt, fäst kedjan på höger sida. Vänsterhänt? Fäst kedjan på vänster sida.
Tillbaka
Återställ mitt lösenord

Hurra! Vi har skickat ett e-post till dig. Snart kommer du kunna logga in!

Hoppsan! Vi behöver din e-postadressE-postadressen är ogiltig.