365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 595 kr-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

Digitala klockor

Förr litade man på solen för att räkna ut tiden. Sedan uppfann man klockan. Sedan valde man att bära klockor på handleden. Men sen kom de digitala klockorna – ett otroligt tekniskt och uppfinningsrikt underverk som revolutionerade klockvärlden med sin otroliga exakthet och livslängd. Under 1980-talet kom otroliga designer och nu är de åter på modet med sin fantastiska retrocharm. Utforska vårt utbud av högkvalitativa digitala klockor för män här.

kr
kr
30 produkter

Digitala klockor: Läs av tiden med retrostil

Den ultimata retroaccessoaren

Dessa underverk för din handled har visat vad klockan är sedan begynnelsen av den digitala tidsåldern. De är långt från forntida reliker, dessa små underverk är åter på modet och redo att visa dig vad klockan är – bokstavligen.

Funktion möter mode

Digitala klockor är mer än bara ett retromodeuttalande. De har den perfekta blandningen av form och funktion, med funktioner som gör även de mest avancerade smartphones avundsjuka.Behöver du ett stoppur? Check. Alarmklocka? Det kan du lita på. Miniräknare? Vissa modeller kommer med det. Och låt oss inte glömma det bästa: Det ack så tillfredsställande pipet varje timme.

Den obestridliga coolhetsfaktorn

Det går inte att förneka att digitala klockor har en särskild retrocharm. Oavsett om du rockar en klassisk Casio eller en elegant modern design, folk märker det och när de gör det får du vara redo med en vetande nick och listigt leende eftersom du är en del av den exklusiva digitala klockklubben.

Missa inte en sekund igen

Med en digital klocka på handleden kommer du aldrig missa något – möte, träningspass eller vad det än är du är sen till. Dessa klockor är kända för att vara exakta och precisa, du kommer inte behöva oroa dig för att din klocka går för fort eller sakta. Dessutom kan du ställa in flera olika larm, så du inte försover dig igen.

Slitstyrka som inte kan slås

Kommer du ihåg när du råkade tappa din smartphone och skärmen sprack? Det kommer inte hände med en digital klocka. Dessa skönheter är tillverkade att hålla, med robust design och vattentålighet klarar de otroligt mycket – även att tappas.

Den perfekta isbrytaren

Att bära en digital klocka är som att bära en del av historien på din handled. Det är en isbrytare, ett sätt att knyta band med andra som gillar det och en diskret hyllning till dagarna när teknologi var enklare – en tid innan sociala medier fyllde oss med tvivel. Dessutom kommer du aldrig behöva oroa dig för att någon kommer sno din klicka för att kolla sin Instagram.

Köp en digital klocka

Omfamna retrocharmen hos digitala klockor och upplev det tillfredsställande pipet av ett väl utfört jobb. Du kommer alltid vara i tid – eller åtminstone veta exakt hur sen du är.