365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 595 kr-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

Radband herr

Rosenkransen används traditionellt av katoliker för att räkna böner. Oavsett om du shoppar ett radband på grund av din tro eller på grund av mode är våra radband i en storlek som passar alla perfekta för rollen. Välj mellan religiösa hängsmycken som Mirakulösa medaljen och Vår fru av Guadalupe eller krucifix.

kr
kr
9 produkter

Vad symboliserar rosenbandet?

Rosenbandet/radbandet är ett verktyg som används inom meditation och böner. Visa radband består av träpärlor, ädelstenar och till och med plats. De kommer i alla former, färger och storlekar.

Pärlorna i radbandet används för att räkna bönerna som bäraren reciterar i tystnad eller högt. Metoden att hålla koll på antalet böner låter sinnet tömmas och fokusera på innebörden bakom vart och ett.

Kan du bära ett rosenkrans om du inte är katolik?

Om du är katolik kan rosenkransen bäras som ett uttryck för din tro.

Om du inte är katolik, överväg pärlornas innebörd för dig och om de betyder något särskilt för dig. Tänk på att det kan anses ohövligt att bära ett rosenkrans utanför kyrkan.

Radband för män

Alla våra radband har designats med utrymme mellan pärlorna så du kan hålla dem bekvämt under bönen. De kan enkelt bäras i fickan, virat runt handleden eller runt halsen.

Om du shoppar efter en väl genomtänkt julklapp, påskgåva eller konfirmationspresent, då är ett radband alltid uppskattat