365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 35 kr - Gratis över 419 kr-
010-750 27 71 - (arbetsdagar 9:00-17:00)
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

Hängsmycken för män

20 produkter
20 produkter

Mest sålda

20 produkter

BLI MEDLEM I THE TRIBE

Jag känner till Trendhims Sekretesspolicy. Säg upp prenumeration när som helst.

Hängsmycken för herrhalsband

316L är den tekniska termen för kirurgiskt stål som används i de flesta av våra hängsmycken och halskedjor för män. Det är starkt, säkert och ärgtåligt. Det krävs också mycket mer kraft att repa 316L rostfritt stål än guld, silver eller till och med platina (plus att det kostar bara är en bråkdel av priset).

Genom PVD-beläggning binds ett mikroskopiskt färgskikt till stålets yta på molekylär nivå. Detta lager är tillverkat av titannitrat, vilket är en keramisk substans som är lika motståndskraftig mot repor och rost som stålet under det. Eftersom det är fäst vid ytan på molekylär nivå kommer det varken att blekna eller flagna. 

En mängd olika färger kan skapas genom denna process, inklusive guld- och silvertoner som har en identisk glans som den äkta varan - bara mycket starkare.

Att välja den rätta

Öppningen högst upp på ett hänge genom vilket kedjan eller remmen dras kallas "borgen." Borgens diameter avgör hur tjock en kedja kan vara för att kunna träs genom den. När du väljer en hängsmyckesdesign är det en bra idé att överväga din garderob, liksom dina andra accessoarer. 

Om du är en kallfärgad man som bär mestadels silversmycken och blå kläder är silver eller svart dina säkraste alternativ. De passar de flesta av dina andra föremål och perfekt smälter in när de bärs i lager med dina andra halsband. Guld och svart kompletterar varma färger så som rött. Svart passar till vad som helst och erbjuder mest variation, men har inte metallers iögonfallande glans.

Matcha dina metaller (eller inte)

Tumregeln är att matcha metallerna. Om ditt bältesspänne är silverfärgat, välj då silver överallt annars. Om din klocka är guldfärgad, då bör alla andra metaller också vara guldfärgade. 

Men det finns argument för en välbalanserad revolt mot dessa regler. Om du matchar silver och guld på ett balanserat sätt där ingen av dem dominerar, då kommer ingen av dem se malplacerade ut. Det är nästa nivå av stil när det görs bra.

Gravera hängsmycken

Lägg till en personlig touch på ditt hängsmycke med en gravyr. En nära och kärs initialer, dina egna eller ett ord som ger dig kraft ... valet är ditt. Det är din berättelse. Vad det än är, är gravyrer en isbrytare, särskilt när de placeras på en synlig yta, som på ett par ID-brickor.

Se gravyralternativen för varje hängsmycke på dess produktsida.