365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 595 kr-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

SOMMARSJALAR FÖR HERRAR

Nyckeln till att hitta rätt sommarsjal är att leta efter en som är tunn och som andas. Vårat urval har tillverkats med sommarvänligt bomull och modal som andas bra. En design för att komplimentera din sommarstil oavsett hur varmt det är ute.

kr
kr
23 produkter

KAN MÄN BÄRA SJAL UNDER SOMMAREN?

Det kan tänkas vara konstigt att ta på sig en sjal mitt i den varma sommaren, att det är som att ta på sig badshorts till styrelsemötet. Men nyckeln till sommarsjalar är att hitta en som är lätt och tunn. De flesta herrsjalar är tillverkade för att skydda dig mot kylan, sommarsjalar är tunna och designade i sommarvänliga tyger som bomull, modal och siden.

Sjalar på sommaren kan lägga till en klick färg och göra din klädsel mer intressant, men de är också bra för de sommarnätter när du sitter ute med vänner och avnjuter en flaska bubbel. Runt halsen om dagen och ger perfekt mängd värme under natten, sommarsjalar för män är den ultimata sommaraccessoaren.

Shoppa vårat utbud av tunna herrsjalar – tillverkade i tyger som andas och designade med mönster och färger som matchar din sommarklädsel och hjälper din berättelse att vara mer intressant.

VILKET TYG ÄR BÄST FÖR EN SOMMARSJAL?

Sommarsjalar för män är helt olika vinterhalsdukar och sjalar. Du kommer inte hitta tjockt stickad ull eller något som håller värmen inne och får dig att svettas mer än vad sommarsolen redan får dig att göra. Det bästa tyget för en sommarsjal är ett som andas – såsom bomull eller modal.

På Trendhim säljer vi tunna och lätta sjalar för män i bomull och modal Lätta bomullssjalar är stadigare än de i linne och andas naturligt, de är mjuka och låter fukten avdunsta från din hals. Modal är ett annat mjukt tyg som passar sommarsjalar. Tillverkad av trämassa från bokträd. Modal är förnybart och naturvänligt material som är hållbart, samt har bättre vattenabsorption än bomull. Modalsjalar är perfekta för alla som oroar sig för komfort och vår planet. För den bästa sommarsjalen för herrar föreslår vi att du väljer en blandning av bomull och modal.

HUR DU BÄR EN SOMMARSJAL FÖR HERRAR

Sommarsjalen är otroligt mångsidig. För herrar som söker en mer ledig känsla, vira den bara runt halsen och ha den ovanför din t-shirt. Du kan knyta sjalen i en enkel knut... men låt den vara lös. Du vill inte bära din sommarsjal för tajt. Om du bär en blazer, lägg din modesjal under blazern över axlarna så du visar lite mönster och färg. För extra stilpoäng, knyt sjalen närmare halsen och stoppa den innanför din skjorta.

Se alla våra halsdukar