Få det före jul – beställ senast måndag 19 december kl. 16:00

365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 45 kr - Gratis över 449 kr-
010-750 27 71 - (arbetsdagar 9:00-17:00)
Önskelista
Kundvagn
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

SCOUTHALSDUKAR FÖR MÄN

17 produkter
17 produkter

Scouthalsdukar för herrar är inte bara för flottister och scouter. Tack vare det mjuka, lyxiga sidentyget och flertalet mönster har de tagit sig i land från båten och är redo för din hals. När det gäller att definiera din stil eller sätta en trend, då är scouthalsduken den ultimata kronan på verket. Kolla in vårat urval för din nya favorit.

Mest sålda

17 produkter

BLI MEDLEM I THE TRIBE

Vill du vara först med att få veta när nya kollektioner lanseras? Registrera dig för Trendhim Tribe och var bland de första som får alla nyheter från Trendhim, tips, tricks och djupdykningar i herraccessoarernas värld.

Jag känner till Trendhims Sekretesspolicy. Säg upp prenumeration när som helst.

GE DIN STIL EN ACCENT MED EN SCOUTHALSDUK FÖR KILLAR I SIDEN

Innan vi pratar om hur du kan lägga till stil i din klädsel med en scouthalsduk för män i siden, låt oss komma överens vad en sådan är. Scouthalsdukar – även kallade bandanas och snusdukar – är fyrkantiga tygbitar som bärs runt halsen eller huvudet som en accessoar. Du har sett bandanas överallt från yachter i Saint-Tropez till scouter som ska ut på camping över helgen.

Vårat urval av scouthalsdukar för män är långt ifrån de som pojkarna bär i skogen. Tillverkade i fint siden, våra känns lika bra runt halsen som de ser ut att passa där. Matcha en paisley-mönstrad sjal med en klassisk vit t-shirt eller en jeansskjorta för en enkel och avslappnad look. Om du vill ha en mer formell känsla lägger våra sidensjalar till rätt mängd slät textur och stil som är otroligt snygg till kostym.

HUR DU BÄR EN SCOUTSJAL FÖR MÄN

Bandanan har designats att bäras runt halsen, handleden och till och med som bröstnäsduk. Det populäraste sättet att bära en scoutsjal för herrar är löst och avslappnat runt halsen.

HUR DU KNYTER EN SCOUTSJAL

1. Lägg scoutsjalen platt och vik den diagonalt

2. Nu har du en triangel, rulla löst från långsidan tills den blir tubformad

3. Lägg den rullade bandanan runt halsen och knyt ändarna i en lätt knut. Se till att knuten inte sitter åt för mycket

4. Placera knuten något åt sidan (inte direkt under hakan)

Se alla våra halsdukar