365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 595 kr-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

TERMINALGLASÖGON FÖR MÄN

Du stirrar på skadligt blått ljus som kan orsaka ögonansträngning och kan göra det svårt att sova på natten. Istället för att ge upp din skärm, skaffa ett par blåljusskyddande glasögon som filtrerar ut skadligt blått ljus och som kan hjälpa minska digital ögonansträngning. Shoppa våra terminalglasögon som exklusivt designats för män.

kr
kr
7 produkter

GE DINA ÖGON EN PAUS MED ETT PAR BILDSKÄRMSGLASÖGON

Du tittar på en! I detta ögonblick stirrar du på blått ljus som kommer ut genom din skärm. För mycket av det och dina ögon kommer börja kännas trötta. Kombinera det med det faktum att du inte blinkar nog ofta när du använder en skärm och du kommer ha riktiga problem. Blinka nu.

Du kan inte undvika blått ljus, men du kan skydda dina ögon mot det – med terminalglasögon (även kallade bildskärmsglasögon och arbetsglasögon) som skyddar mot det blåa ljuset. Blåljusglasögon – är en sorts datorglasögon – hjälper reducera digital ögonansträngning och skydda ögonen mot otaliga timmar framför datorn eller medan du matchar färgat godis på din telefon. Våran selektion av blåljusblockerande glasögon för män kan reducera skarpt ljus och filtrera blått ljus.

De bästa anti-blått ljusglasögonen erbjuder 100 % UV-skydd. Inte alla solglasögon är mörka, ska du veta – det är viktigare att de erbjuder ett UV-skydd. Waykins har danskdesignade datorglasögon med blåljusglas och totalt solskydd..

Bättre syn är en sak... vi erbjuder en variation av stilar som ser bra ut. Från ögonbrynsglasögon till pilotglasögon, våra blåljusfiltrerande glasögon har stilen du förtjänar och skyddet som du behöver.

VAD ÄR DET SOM FÅR BLÅLJUSGLASÖGON ATT FUNKA?

Blåljusblockerande glasögon har glas som är designade att absorbera blått/violett ljus som kommer från dina enheter och omgivningen. Bildskärmsglasögon med blåljusglas är oftast klara och kommer i många olika stilar. Den blåljusblockerande teknologin kan potentiellt reducera ögonansträngning, huvudvärk och hjälper kroppshantering och sömnvanor. Det finns många andra faktorer som påverkar digital ögonansträngning som även bör tänkas på. Anti-blått ljusglasögon är inte den ultimata lösningen, men ett litet del i pusslet till bättre ögonhälsa.

Se alla våra glasögon med klara glas