365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 595 kr-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

GLASÖGON UTAN STYRKA

Vissa gillar att bära glasögon för den stil det ger dem, även om de ser bra. I den här gruppen är alla glas klara.
Gratis leverans på alla våra modeller.

kr
kr
24 produkter

FEJKGLASÖGON

Även om ordet "fejk" verkar negativt, så är fejkglasögon långt ifrån negativt. Tänk på det, för det mesta är det inte soligt nog för att ha på sig solglasögon (särskilt inte inomhus) och att gå till optikern är bara onödigt för dem av oss som har bra syn.

Det är ett välkänt faktum att glasögon är ett av de mest effektiva verktygen att lägga till eller ta bort strukturer i ansikte (beroende på ansiktsformen) och fejkglasögon är perfekt för att rama in ditt ansikte när varken optikerglasögon eller solglasögon behövs. Fejkglasögon innehåller alla sorters glasögon som inte behövs för att kunna se, och enbart bärs som mode.

KLARA GLAS I GLASÖGONEN, MÄNS MÅNGSIDIGA ANSIKTSINRAMANDE ACCESSOAR

En medlem i fejkglasögonfamiljen, klara glas, får samma ansiktsinramande effekt, men skillnaden är att de alltid har klara glas istället för inga glas eller ränder. Klara glas är inte bara stiligt och ett bra verktyg att rama in ditt ansikte - den kan också vara praktiska; skydda ditt ansikte från vind, sand och andra saker som kan komma in i dina ögon.

Vissa klara glas kommer även med extra UV-skydd, det är för att UV-strålar når människor även när vi inte kan se solen.

Klara glas passar bra med alla outfits.

TYPER AV BÅGAR MED KLARA GLAS

Bågar med klara glas och fejkglasögon kommer i en stor uppsättning olika former, storlekar och färger.

Från diskreta och professionella - till preppiga och spännande.

Det spelar ingen roll var anledningen är, fejkglasögon kan matchas med din favoritoutfit och det är en perfekt matchning.

Bågarnas typ kan variera, i material och design.

Den mest mångsidiga färgen för glasögon kan anses vara svart, en traditionell siluett (så som pilotglasögon, rundade, retroglasögon med halvbågar etc.)

KLARA GLASÖGONBÅGAR

Klara glasögonbågar är glasögon med genomskinliga bågar - som namnet hintar till.

De erbjuder en nypa nytt, en redan klassisk stil och siluetter; och med en ny våg av progressiv musik så som cloudrap och vaporwave - de kompletterar festerna och eventen kring dessa stilar.

Det är viktigt att ha en bra, ren och väl sammansatt garderob; statementaccessoarer som de här står ut från en annars klassisk outfit och ger en kontrast som gör en diskret outfit till en djärv sådan som skriker "titta på mig, ge mig uppmärksamhet".

GEEKGLASÖGON

Den sortens glasögon som Bill Gates hade i sina tonår.

Dessa glasögon som en gång var en symbol för en kille som satt fast vid en dataskärm, har omvandlats otroligt och blivit en symbol för någon som gillar saker så som serietidningar, spel, böcker och andra introverta saker.

Geekglasögon är för den introverte som har accepterat sig själva och älskar sig själva. Ett uttalande av självacceptans.

NÖRDGLASÖGON

En särskild term för fejkglasögon - det här glasögonbågar av typen som ursprungligen vars av, tja, nördar; att vara en nörd är som tur är inte längre negativt och dessa glasögon representerar acceptansen och öppenheten i det moderna samhället.

Genom att bära sådana bågar som en gång associerades med negativa tankar, så säger du till världen att du är en öppen och accepterande person, spelar ingen roll vem dem är.

Väldigt moderiktigt och mångsidigt.

MODEGLASÖGON MED KLARA GLAS - HUR MODET FÖRÄNDRAS

Modeglasögon med klara glas är en fashionstatement. Spelar ingen roll vad du har för stil, klara glasögon funkar med det. För tillfället så håller modet på att förändras - det vill inte längre offra funktion över form, och medan klara glas inte erbjuder någon funktion, så tar dem inte bort funktionen heller - men de erbjuder en enkel och billig väg att förstärka ditt ansikte. Klara glasögonmodet är ett nytt sätt att se på saker.

GLASÖGON MED KLARA GLAS

Glasögon med klara glas ska inte blandas ihop med vanliga glasögon. Klara glas kan bäras av vem som helst, och har ingen negativ effekt på din syn, men det förbättrar den inte heller.

Klara glas innebär inte att det är ett genomskinligt glas, utan ett glas som är både genomskinligt och helt neutralt - se dem som ett högkvalitativt fönster för dina ögon-

KLARA BÅGAR

Till skillnad från klarbågade glasögon, klara bågar har inga glas. Istället är det enkla bågar utan att täcka över dina ögon.

Dessa sortens bågar passar bäst för dem som vill låta sina ögon andas, så gott som obehindrade. Namnet kan hänvisa till (beroende på kontext) bågar som saknar glas och dessutom är genomskinliga akryl eller plastbågar.

De kallas även för klara glasögonbågar.

PILOTGLASÖGON MED KLARA GLAS

Pilotglasögon är en alla tiders klassiker. Dessa sorters glasögon med klara glas finns inte tillgängliga som bara bågar, eftersom pilotsiluetten är alldeles för tunn och glasen är det som är i fokus.

Pilotglasögon är generellt bättre som solglasögon, eftersom det är en icke framhävande bågar (klara glas drar fördel av grövre bågar). Skulle du vilja ha ett par pilotsolglasögon, så finns de också på Trendhim.

MODEGLASÖGON UTAN OPTIKERBESTÄLLNING

Klara glas är en modeaccessoar, och kan köpas utan att besöka optikern - kom ihåg att de fortfarande inte korrigerar din syn.

Om du behöver glasögon för att korrigera din syn, var god kontakta en optiker. För att vara säker på att du inte tröttar ut ögonen när du bär dem så är det viktigt att glasen (om du beställer klara glas, inte utan bågarna) är rena och relativt repfria - det kan skapa fokusproblem genom glasen för hälsosamma ögon; det lättaste sättet att undvika detta, är att torka av dem med en mjuk trasa när du märker smuts.

KLARA BRILLOR

Brillor är ett annat ord för glasögon, oftast använt av äldre personer. De menar samma sak som glasögon med klara glas, om inget annat sägs.

Klara brillor kan innebära vintagestil också. Brillor har funnits i årtionden och i deras nyaste, så har dem blivit mindre ett behov och mer av en accessoar - som hattar, ringar och armband.

Brillor har underbara kompletterande förmågor, och kan ändra din ansiktsform.

KLARA GLASÖGON HERRAR

Om du var orolig så är inte klara glasögon något som bara kvinnor bär. Män kan bära dem precis lika mycket och får gärna göra det med - det är inget som är exklusivt till något kön.

Faktum är att glasögon med klara glas är lika mycket, om inte mer, populära bland män än hos kvinnor. Män har haft glasögon med klara glas i många år, och klara glasögon har blivit en stapel för vissa av de mest modemedvetna.

RETROGLASÖGON MED KLARA GLAS

Precis som pilotglasögonen som nämndes ovan, retrorundade eller halvbågade glasögon har en välkänd och tidlös stil. De är helt klart de mest populära fejkglasögonen, både vanliga och solglasögon.

Retroglasögon kommer i många storlekar, de klassiska är större och grövre medan de modernare versionerna är mindre och mer smala; vilket är mer moderiktigt i dag. De är verkligen de mest mångsidiga accessoarerna.

Bär de med vad som helst, och välj vilken av de klassiska färgerna du vill.

BILLIGA GLASÖGON MED KLARA GLAS

Glasögon med klara glas är billigare än optikerbeställda glasögon och solglasögon, det är för att det inte är någon större produktionskostnad för dem, även om de görs med polariserade glas, kurvade glas, kristallglas etc.

Det har sagt att "Enklast är bäst" när det gäller stil och glasögon med klara linser passar det citat perfekt. Låt dig däremot inte luras, bara för att något är billigt så betyder det inte att det är dålig kvalitet, de glasögon vi har i vår webbutik är kvalitetsprodukter.

RETROGLASÖGON - EN KLASSISK ACCESSOAR

Retro är tillbaka med full fart och det gäller inte bara solglasögon, det finns även som glasögon med klara glas. Om du är den som gillar den lilla extra uppmärksamheten då är glasögon med klara glas ett måste! Oftast nämns dem som "Nörd"-glasögon. Det finns flera modeller i flera färger hos oss. Om den stilen inte är för dig, kolla då in vår solglasögon till män. Alla glasögon och solglasögon som köps från oss kommer i mikrofiberpåsar och levereras i en skyddande paketering. Vi uppmuntrar dig att komma på våra andra produkter så du kanske hittar andra accessoar som passar din unika stil!