365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 45 kr - Fraktfritt över 449 kr-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

SVARTA SKINNHANDSKAR HERR

Ge din outfit en touch av elegans med våra svarta handskar för herr i skinn. Våra handskar är tillverkade av högkvalitativt skinn och är perfekta för att hålla dig varm under kalla dagar. De är också ett utmärkt tillbehör för att ge din stil en sofistikerad touch. Beställ dina svarta handskar för herr i skinn idag och upplev den ultimata kombinationen av stil och komfort.

14 produkter
14 produkter

CHANS ATT VINNA 5 000 KR

Registrera för återkommande stiltips, specialerbjudanden och info om nya produktlanseringar. Du kommer automatiskt vara med i den månatliga utlottningen av ett presentkort värt 5 000 kr.

Jag känner till Trendhims Sekretesspolicy. Säg upp prenumeration när som helst.

Svarta Handskar i Skinn för Herr

Gör din outfit komplett med våra snygga svarta handskar i skinn för herr. Handskarna är tillverkade av högkvalitativt skinn och är perfekta för att skydda dina händer under kalla vinterdagar.


Våra handskar är också det perfekta tillbehöret för att ge din stil en extra sofistikerad touch. De ser fantastiska ut med en kostym, men fungerar lika bra med en mer ledig outfit.


Svarta handskar herr skinn

Ge din outfit en touch av elegans med våra svarta handskar herr skinn. De är tillverkade av det finaste läderet för att garantera en högkvalitativ produkt. Genom att bära dessa handskar kommer du skilja dig från mängden och på ett mycket positivt sätt.


Det finns få tillbehör som kan förbättra din outfit så mycket som ett par eleganta svarta handskar i skinn. De är klassiska, tidlösa och kan bäras till många olika tillfällen.


Beställ dina svarta handskar herr skinn idag och upplev den ultimata kombinationen av stil och komfort. Vi garanterar att du kommer att älska dem.