365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 595 kr-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

MIDJEVÄSKOR HERR

Låt oss snacka om den ultimata accessoaren för den moderna mannen - en midjeväska herr. Den här snygga och smakfulla magväskan är ett perfekt tillägg till din outfit, den är både praktisk och fashionabel. Med flera fack och en bekväm passform kan du bära med dig allt det viktigaste utan problem. Oavsett om du går ärenden eller ska på stan är midjeväska herr den perfekta accessoaren att hålla ordning på dina saker och vara trendig.

kr
kr
4 produkter

Vår herr midjeväska utbud är perfekt för stilmedvetna män som vill ha en praktisk och lätt accessoar. Välj bland olika designer och färger som passar din personliga stil och behov. Håll dina viktiga ägodelar nära till hands med en midjeväska herr.

Midjeväskor herr: praktiska och stilrena

Låt dig inte luras av storleken, midjeväskor herr är praktiska accessoarer som kan hålla alla dina viktiga saker nära till hands. Det är den perfekta accessoaren för att hålla dina händer fria och samtidigt se snygg ut. Oavsett om du är ute och reser eller bara ute och går på stan, så är en midjeväska herr alltid en bra idé. Utforska vår kollektion idag och hitta den som passar just dig.