Spara 20 % på alla solglögon

Spara 20 % på alla solglögon

365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 595 kr-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

LINNENÄSDUKAR

Upptäck vårt sortiment av bröstnäsdukar i linne för män. Med en bröstnäsduk i linne kan du enkelt addera en touch av elegans till din outfit. Våra bröstnäsdukar i linne är tillverkade av högkvalitativt material och finns i olika färger och mönster. Perfekt för både formella och avslappnade tillfällen. Köp din bröstnäsduk i linne idag och ta din stil till nästa nivå.

kr
kr
25 produkter

Stilrena näsdukar i linne

Upptäck vårt sortiment av näsdukar i linne för män som ger din outfit en elegans.

Våra högkvalitativa näsdukar i linne finns tillgängliga i olika färger och mönster som passar både för formella och avslappnade tillfällen.

Sätt din personliga prägel på din stil med en näsduk i linne och visa din sofistikering med det enkla men klassiska tillbehöret.

Klassisk elegans med en bröstnäsduk i linne

Med en bröstnäsduk i linne från vårt sortiment kan du enkelt addera en touch av klassisk elegans till din outfit.

Våra högkvalitativa bröstnäsdukar i linne är perfekta för både formella och avslappnade tillfällen, och finns i olika färger och mönster för att passa din personliga smak.

Köp din bröstnäsduk i linne idag och ta din stil till nästa nivå - för att skapa en tidlös look som alltid är snygg och redo för allt.