20% på alla smycken

00:00:00

20% på alla smycken

Utgår snart

00:00:00
365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 595 kr-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

GRAVERADE FICKUR

Ett fickur med gravyr är den perfekta accessoaren för att lägga till elegans och personlighet till din stil. Med möjligheten att anpassa gravyren kan du göra ditt fickur unikt och personligt. Oavsett om det är som en gåva eller för att komplettera din egen stil, kommer ett graverat fickur säkerligen dra blickarna till sig.

20 produkter

En personligt touch med ett fickur med gravyr

Låt ditt fickur med en gravyr göra din stil unik. Med vårt utbud av graverbara fickur kan du lägga till ett personligt touch till din stil och visa upp din egen smak.

Gravyr är inte bara vackert, det har också praktiska fördelar. Du kan gravera ditt namn eller initialer på baksidan av ditt fickur för att undvika förväxlingar. Det är också en fantastisk present! Ge någon du älskar ett fickur med gravyr och visa dem hur mycket de betyder för dig.

Våra graveringstjänster är noggrant utförda av skickliga hantverkare, vilket garanterar att varje detalj blir perfekt. Oavsett om du väljer att gravera en speciell symbol, ett citat eller bara dina initialer, kommer våra graverbara fickur definitivt att sticka ut från mängden.

Graverade fickur - Tidlös elegans i din hand

Inget fångar uppmärksamheten som ett elegant graverat fickur. Vårt utbud av högkvalitativa fickur som kan graveras kombinerar stil och funktion på bästa sätt.

Med sin klassiska design passar våra gravyrfickor perfekt både till formella evenemang och vardagligt bruk. De är tillverkade av material av högsta kvalitet såsom rostfritt stål, vilket gör dem hållbara och slitstarka.

Ett fickur som kan graveras är inte bara ett praktiskt tillbehör som visar tiden, det är också ett sätt att uttrycka din personlighet. Våra fickur kan anpassas efter dina önskemål med en unik gravyr som gör den ännu mer speciell.