365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 595 kr-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

AIRPODS PRO 2ND GEN-FODRAL

Det nya fodralet för AirPods Pro 2nd gen är något alldeles särskilt. Tillverkat av högkvalitativa material som skyddar dina AirPods från repor och stötar. Med det här fodralet kan du vara säker på att dina AirPods alltid är säkra och redo för användning.

17 produkter

Ett perfekt skydd för dina AirPods Pro 2nd Gen

Med våra AirPods Pro 2nd gen-fodral kan du vara säker på att dina hörlurar är väl skyddade mot stötar, repor och smuts. Detta fodral är speciellt utformat för att passa perfekt till AirPods Pro 2nd gen case, vilket ger en exakt passform och säkerhet.

Tillverkat av högkvalitativa material som håller länge, erbjuder detta fodral ett robust skydd samtidigt som det behåller en stilren och elegant design. Den smidiga öppningen gör det lätt att komma åt dina AirPods när du behöver dem.

Detta fodral är inte bara praktiskt utan också snyggt. Med olika färger att välja mellan kan du anpassa din stil och göra dina AirPods till en modeaccessoar. Så varför inte ge dina AirPods Pro 2nd gen den bästa möjliga skyddet med vårt fantastiska fodral?

Håll dina hörlurar stilrena med våra fodral

Vårt airpods pro 2nd gen fodral är det perfekta tillbehöret för dig som vill hålla dina hörlurar stilrena och välskyddade på samma gång. Tillverkat av kvalitetsmaterial ger detta fodral ett elegant utseende samtidigt som det erbjuder maximalt skydd mot stötar, repor och smuts.

Dess exakta passform gör att du enkelt kan sätta på och ta av dina AirPods Pro 2nd gen, samtidigt som det håller dem säkert på plats. Det smidiga designen gör att du kan bära med dig dina hörlurar överallt utan att behöva oroa dig för skador.

Detta fodral är inte bara praktiskt utan också stilfullt. Med olika färger och mönster att välja mellan kan du anpassa din stil och göra ditt fodral till en personlig accessoar. Så ge dina AirPods Pro 2nd gen den eleganta skyddet de förtjänar med vårt fantastiska fodral.