365-dagars returpolicy
Frakt 35 kr - Gratis över 399 kr
010-750 27 71 - (arbetsdagar 9:00-17:00)
Alla accessoarer
Kostymaccessoarer
Smycken
Väskor & plånböcker
Frakt 35 kr - Gratis över 399 kr
Trendhim
×
Trendhim
Språk:
Armband
Bälten
Flugor
Glasögon med klara glas
Halsband
Halsdukar
Handskar
Hattar
Hängslen
Kavajnålar
Klockor
Manschettknappar
Näsdukar
Plånböcker
Rakning
Ringar
Skäggvård
Slipsar
Slipsnålar
Solglasögon
Väskor
Örhängen
010-750 27 71
Arbetsdagar 9:00-17:00
Se Alla
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Bli inspirerad

Mustaschkammar

0 produkter i lager

Att få en mustasch att funka kan se riktigt bra ut, men du måste ge den håriga lilla vännen den omtanke den behöver och förtjänar. Det innebär att du behöver skaffa ett ordentligt set och sätta igång med din mustaschvård. En sak du inte kan vara utan är en mustaschkam. Regelbunden kamning kommer hjälpa din mustasch att se mjuk och härlig ut. Och klassig! Damerna kommer älska det! Den här kammen särskilt designad för din mustasch, med finare tänder och mindre storlek. Bläddra ner för att se vårt utbud.

0 produkter hittades

Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Varför använda en mustaschkam?

Varför inte använda en vanlig kam? Tja, en särskild kam för din mustasch har följande egenskaper som kommer hjälpa dig med din mustaschvård:

Mindre storlek

Att kamma din mustasch är en känslig process, så du behöver en liten kam. Din mustaschkam är mindre än en vanlig kam, och det gör det enklare att kamma din mustasch lättare och effektivare.

Finare tänder

Fingare tänder kommer in mellan och lyfter varje strå i mustaschen.

Polerade kanten

Du vill ta hand om din hud med, eller hur? De polerade kanterna är inte hårda mot din hud och det kommer kännas mycket bättre.

Allt som allt, en speciell kam för din mustasch som känns bättre att använda och passar perfekt i din ficka. Du kan ta med den vart du än går, så du kan kamma och styla din mustasch när som helst.

Mustaschborste

Visste du att du också kan skaffa en mustaschborste? Den har ändå mindre och finare borst än en kam, vilket gör det lättare att styla och ansa din mustasch. Den är särskilt bra för oss som har kort eller tunnare mustascher.

Mustaschstilar

En mustasch representerar en sofistikerad person, spelar ingen roll vilken stil du väljer att ha. Här är några olika mustaschstilar du kan ha:

Handtagsmustasch

Den här mustaschen är välkänd och en tidlös klassiker, den har funnits ända sedan järnålderns kelter. Den karakteriseras av dem uppåtkurvade ändarna, den här stilen har uppburits av många ledare runtom i världen. Den kände Wyatt Earp hade en sådan mustasch.

Hästskomustasch

Den här är en mer “badass”-stil, även känd som bikermustaschen. Den är ett trademark för brottaren Hulk Hogan.

Valrossmustasch

En yvig och kraftig sti. Den blev populär under sent 1800-tal och tidigt 1900-tal, och kan odlas i olika stilar. Några kända män med valrossmustascher: Friedrich Nietzsche, Theodore Roosevelt och Mark Twain.

Fu Manchu-mustasch

Ibland kallad asiatisk stil. En svår nöt att knäcka, men det går. Den bars av den fiktiga karaktären Fu Manchu i TV-serien, "The Mystery of Dr Fu Manchu". Den liknar hästskomustaschen, men du låter ändarna vid mungipan växa ut istället för vid läppen.

köp den bästa mustaschkammen

Det stämmer, du kan köpa din mustaschkam här i Sverige. Skrolla bara upp och kolla vad vi har åt dig.
Tillbaka
Återställ mitt lösenord

Hurra! Vi har skickat ett e-post till dig. Snart kommer du kunna logga in!

Hoppsan! Vi behöver din e-postadressE-postadressen är ogiltig.