PxPixel
Okej
Stäng
Lägg i kundvagn
Logga in

Hoppsan! Var god kontrollera att du har skrivit rätt e-post och lösenord.

Hoppsan! Vi behöver din e-postadressE-postadressen är ogiltig.
Hoppsan! Du har glömt bort detta fält
Återställ mitt lösenord Skapa ett Konto
Återställ mitt lösenord

Hurra! Vi har skickat ett e-post till dig. Snart kommer du kunna logga in!

Hoppsan! Vi behöver din e-postadressE-postadressen är ogiltig.
365 dagars returpolicy utan särskild anledning
Gratis leverans 1-4 arbetsdagar
i
010-884 88 25 - (arbetsdagar 9:00-17:00)
Alla accessoarer
Kostymaccessoarer
Smycken
Väskor & plånböcker
Sökresultat för ""
Stäng
Se alla resultat
Gratis leverans 1-4 arbetsdagar
i
Trendhim
×
Språk:
Alla kategorier
Armband
Bälten
Flugor
Halsband
Halsdukar
Handskar
Hattar
Hängslen
Kavajnålar
Klockor
Manschettknappar
Näsdukar
Plånböcker
Rakning
Ringar
Skäggvård
Slipsar
Slipsnålar
Solglasögon
Väskor
Örhängen
010-884 88 25
Arbetsdagar 9:00-17:00
Sökresultat för ""
Se alla resultat

Rabatt & inspiration

Ta emot Europas mest inspirerande "Veckans Look".

Nyhetsbrevsrabatter på upp till 50%.

Få vårt nyhetsbrev en eller två gånger i veckan.

Hoppsan! Vi behöver din e-postadressE-postadressen är ogiltig.

Oh, yeeah!

Du har tagit ett klokt beslut!

Du kan vänta dig det första mailet inom några dagar.

Veckans Look
Vecka 8
Vecka 8
Varje vecka fokuserar vi på en helt ny look, en kombination av de läckraste produkterna och märkena.

Trendhims historia och kärnvärderingar


Trendhims awesomeness-filosofi


Awesomeness är den ledande faktorn i allt vi gör på Trendhim. Vi säljer endast produkter vi anser är awesome. Vi levererar en tjänst som vi tycker är awesome. Vi anställer bara personer som är awesome. Vi erbjuder våra kunder 365 dagars bytesrätt eftersom vi tycker att det är awesome. Vi vill att våra kunder ska få bästa möjliga köpupplevelse och bli förälskade i sin nya produkt. Så enkelt är det.


Läs den här historien om hur Trendhim kom till världen, från vaggan till vuxen ålder (nåja, sånär som), som vi minns det.
2007Alla bra historier börjar tidigt... men inte klockan 4 på morgonenTrendhim grundades sent år 2007 av Sebastian och mig (Mikkel). Vi var endast 18 år gamla och i full färd med att ta studenten. Unga, energifyllda, tursamt nog lite naiva, och med en brinnande önskan att starta vårt eget företag.

Vi hade 2 alternativ som vi tänkte var bra affärsidéer, en hemleveranstjänst av bröd på lördagar och söndagar, eller en online-butik med accessoarer och smycken för män.

Ni vet hur man brukar säga att entreprenörer gör allt som krävs för att få deras företag att lyckas? Tja. Hur mycket vi än vill hålla med om det insåg vi rätt snabbt att hela grejen med att ta sig upp klockan 4 på morgonen för att leverera bröd inte riktigt var vår kopp te, så att säga.
Och så var det med det! Morgonbrödet led en smärtfri död, och ur dess aska av tidiga mornar reste sig Trendhim.

Mikkel och Sebastian som ynglingar
Mikkel och Sebastian - De unge Trendhim-entusiasterna
2008Tack, mammaMed nästan 40.000 kronor i envist sparade pengar från att leverera dagstidningar till att binda blombuketter (Men det är en annan historia), inledde vi detta stora äventyr.

Vår naivitet överträffades endast av vårt driv, och vi dök djupt ner i allt som har med E-handel att göra. Kodning, inköp av produkter, god kundtjänst, försäkringar, bokföring, produktfotografering och mycket, mycket mer.

Det fanns en glöd inom oss, och vi ville skapa något awesome!

How the Trendhim website looked in 2009
En bild på hur Trendhims hemsida såg ut 2008/2009. Kört hårt. Skratta :-)

Personerna som stod oss närmast, familj och vänner, förstod inte alltid vad vi höll på med. Somliga tog varje möjlighet att kommentera hur viktigt det är med en utbildning, och varför det vi gjorde var extremt riskfyllt.
Tids nog vände det till och med för Sebastians mamma, som trots sin magkänsla angående sin sons framtid accepterade att vi var två unga personer med en hjärtefråga och att vi inte hade några planer på att sluta.

Idag är hon förmodligen vår största supporter och hon lägger märke till de minsta misstagen på hemsidan innan vi gör det.200983m2 av RomOm någon hade berättat för oss innan att vi skulle vara tvungna att jobba 16 timmar om dagen, 7 dagar i veckan, investera ytterligare 90.000 kronor och ge upp största delen av våra sociala liv under 2 år hade våra förväntningar på att starta ett företag förmodligen sett annorlunda ut. Men det är där naiviteten hos två unga entreprenörer kommer lägligt.

Från 2007 till 2010 arbetade vi fortfarande deltid på ett postkontor, vilket gav oss bröd (och ibland även mjölk) på bordet.

Både Sebastian och jag, våra sängar, badrum, kök, lager och kontor var beläget i en 83m² stor lägenhet.

billed af lejligheden på 83m2billed af lejligheden på 83m2billed af lejligheden på 83m2
Den 83m² stora lägenheten som vi tre (Sebastian, Mikkel, och Trendhim) bodde i ett par år.

Rom byggdes inte på en dag, så mycket visste vi.

I slutet av 2009 tjänade vi äntligen tillräckligt med pengar för att säga upp oss från våra jobb och fokusera på Trendhim helt och hållet. Wow, vilken känsla!

"Jag minns fortfarande tydligt den konstiga känslan i magen efter att jag hade sagt upp mig från postkontoret. Det var en märklig kombo av extrem lycka, glädje, spänning, stress och nervositet.
Var detta rätt beslut? Trendhim skulle nu behöva få in en lön som motsvarade heltidstjänst för oss båda, med pengar som kanske inte skulle finnas om 6 månader.
Samtidigt visste vi att nu hade vi ännu mer tid att göra Trendhim helt awesome."2010Vem behöver ett sovrum?Saker och ting växte fort. Vi expanderade till nya produktkategorier, nya länder, och vid den här punkten började vi behöva mer utrymme illa kvickt. Vi hade bokstavligen talat lådor med produkter i varje hörn av lägenheten, och vi sov på små madrasser i vardagsrummet.

Som de två unga singelkillarna vi var bestämde vi oss för att hyra en enorm villa i ett familjeområde. Såklart. Vi trodde att det var den perfekta lösningen, eftersom vi då fortfarande slapp köra till jobbet varje dag och kunde kicka ass från soluppgång till solnedgång hemifrån.

The villa we moved into in a suburban neighbourhood
Villan i ett förortsområde som vi flyttade in i. Här fanns utrymme för både oss och Trendhim
2011En ny eraÅr 2011 knackade på dörren och vi behövde flytta företaget än en gång eftersom villaägaren skulle sälja huset, och av någon oklar anledning skulle det tydligen bli lite pinsamt om vi hängde kvar där när de nya ägarna flyttade in.

Lite äldre, lite klokare och fortfarande väldigt passionerade i att bilda något awesome bestämde vi oss för att hyra ett ordentligt lagerutrymme och kontor på 200m².

The villa we moved into in a suburban neighbourhood
Det nya varuhuset Trendhim flyttade in i. Som ni kan se är vi 2 glada killar här

Jag och Sebastian bodde däremot fortfarande ihop. Inget tycktes bättre än att jobba tillsammans hemma när resten av världen låg och sov.2012Raketer är menade att flyga fort, inte raktVi visste hela tiden att vi ville vara något mer än en vanlig återförsäljare online. År 2012 började nästa etapp, att starta världens bästa märke för accessoarer för män. Lucleon föddes. Vi jobbade röven av oss i några år för att skapa något verkligt unikt in i minsta detalj.

När vi kollar tillbaka inser vi att vi borde behållt Trendhim som en vanlig butik ett litet tag längre. Men när du har så mycket eld inom dig att du blir som en raket är det svårt att hålla en rak kurs.
Slutligen hittade vi en perfekt balans mellan Trendhim och Lucleon och idag är Lucleon in intregrerad del av vilka vi är och en ledstjärna för vad vi vill bli i framtiden.
Vid den tidpunkten tog vi dock en större tugga än vi kunde svälja.2014Redbull plus eld är lika med santNär 2013/2014 stod runt hörnet började saker och ting verkligen rulla på.

Familjen Trendhim växte och Martin anslöt sig som den 3dje partnern i vårt företag. Han var lite av en energidrycks-alkoholist. Och vi älskade det!

Som du kan föreställa dig passade Martin in perfekt, och tillsammans hade vi några fantastiska sena arbetande nätter. När jag sov på en madrass minns jag faktiskt att jag vaknade upp en morgon till ljudet av att Martin öppnade en burk Red Bull.

A picture of all 3 of us. From the left, Martin, Sebastian and Mikkel.
En bild på oss alla 3. Från vänster, Martin, Sebastian och Mikkel.

Vi gick även från att packa alla beställningar själva till att anställa unga studenter som gjorde allt det så att vi kunde koncentrera oss på att växa.

I slutet av 2014 hade Trendhim vuxit snabbare än nyvattnade bambuskott. Vi expanderade till Norge, Sverige, Finland och Holland. Samtidigt fördubblade vi utbudet av produkter det året. Inte undra på att vi kände oss upptagna.2015En fantastisk resaKarina och Kristof anslöt sig till gänget, utbudet växte och helt plötsligt var det 200m² stora lagret så fullt att man var tvungen att gå sidledes för att plocka och packa beställningar. Vi hade praktiskt taget förvandlat största delen av lagret till enkelriktade, smala vägar.

Så vi hade ett familjemöte, tog ett stort beslut, slet upp rötterna ur marken och sa farväl till vårt älskade hem.
... Och flyttade tvärsöver gatan.
A picture of the 5 of us. From the left, Sebastian, Karen, Karina, Mikkel, and Martin.
En bild på alla 5. Från vänster Sebastian, Karen, Karina, Mikkel, och Martin. Kristof saknas tyvärr på bilden

Vi flyttade till vårt nuvarande högkvarter med utrymme för gokart-race, pingisbord och med massor av plats för att tänka stort.

Våra ungkarlsdagar och nätter på madrasser var över.

Man skulle kunna tro att "det var nu de blev yrkesmän". Dock blev det ungefär tvärtom. Åtminstone traditionellt sett.

En av våra nyckelvärderingar är Loosey Goosey, och det är något alla på Trendhim håller varmt om hjärtat. Vi bestämde för länge sedan att vi inte ville vara profesionella för sakens skull. Inte som ett företag, och inte som individer. Att vi alltid skulle tala till våra kunder på en jordnära nivå, människa till människa. Att våra anställda skulle vara en del av vår familj. Att vi ständigt skulle försöka växa som människor och som företag.

Vi vill bygga världens mest awesome företag, både för våra kunder och våra anställda.2016Det gick fort!Åh, 2016, vilket år det var för att arbeta på Trendhim. Så många underbara och utmanande saker hände att det är svårt att välja vilka att berätta om.

För att börja med våra länder. I början av februari, efter vi spenderade en månad för att återhämta oss efter julen och studerade våra härliga Europeiska grannar, så satte vi oss runt bordet i lunchrummet. Vi höll på att bestämma oss om vilka 2 länder av våra 11 kandidater vi hade undersökt att öppna butik i. Det var då någon sade, "Tja, varför inte öppna i dem alla?".

Så det är vad vi gjorde. 2 veckor senare hade 43 översättare arbetat med att översätta hela hemsidan, inklusive 3 000 produkter till 8 språk som täcker 11 olika marknader.

Medan vi expanderade till dem länderna så berättade våra kunder för oss att dem behövde mer produkter att välja av, så vi satte målet att gå från 3 000 till 5 000 produkter i vår nätbutik innan året var slut. Nu hade vi ju trots allt en massa lagerutrymme som vi behövde fylla ut. Vi nådde det målet i mitten av november. Det kan ju nämnas att lagret nu är överfyllt. Det är rätt så kul att tänka sig att vi trodde att 1 000 kvm skulle räcka i flera år framåt. Snacka om att vi hade fel!

Dessutom! I början av september bestämde vi oss för att öppna en fysisk butik innan jul. Att säga att det var svårare än vi trodde är en otrolig underdrift! Att designa stället, få upp displayer, hyllor, hängare, glasmontrar och allt annat som vi producerat. Att hitta rätt ställe, bestämma vilka produkter att sälja i butiken och att sätta upp allt så det ser snyggt ut, anställa personal. Allt krävde tid, mycket mer än vi trodde och jag blir bara trött av att tänka på det. Men vi lyckades i alla fall och affären var mycket omtyckt i vår hemstad Horsens.
The trendhim store in Horsens
Den första Trendhim-butiken.

Allt som allt, det mest givande av 2016 har varit folket. Vi känner oss tursamma som är omgivna av så många hårt arbetande, omtänksamma, ansvarstagande och effektiva människor, fler än förut. För att vara ärlig, hela Trendhim-teamet innehåller mer än 50 helt otroliga människor. Vissa arbetar deltig, vissa heltid och alla är lika fantastiska. Vi försöker få in alla på kontoret för att ta ett foto en dag, men det visade sig vara riktigt klurigt så ni får klara er med endast 26 stycken av oss för tillfället :-)
Trendhim team
Trendhim-teamet, glada och skojiga.
2017


Stora planer, med en nypa skoj


Vi har stora planer för 2017 :-) Och en massa andra saker med, som att bygga upp världens bästa kundsupportupplevelse.

Innebär det att vi kommer jobba våra rumpor av oss det här året? Japp, det gör det men det betyder inte att vi inte kan ha kul också. Att kombinera jobb med lite skoj är del av det dagliga Trendhim-livet, vilket ledde till vår nya 404-sida, med en häftig gif :-)
Mikkel jump
Oroa dig inte, inga Mikkels skadades under filmandet av den här videon.

Det är allt för den här gången. Men håll utkik, för det finns mycket, mycket mer på gång!
Tack för att du tog dig tiden att läsa vår historia, och tack för att du är en del av vår familj på ett eller annat sätt.


Trendhims kärnvärderingar


Våra 6 kärnvärderingar är viktiga för oss. De är något som vi gör vårt bästa för att leva efter dag efter dag både som individer och som företag. Vi vill gärna ha en härlig relation till våra kunder genom att visa vilka vi verkligen är.#1: Vi levererar wow


valueprop
Alla våra kunder borde vilja återvända. Vi löser problem snabbt, enkelt och effektivt. Det finns en WOW-effekt och Trendhim-själ i allt vi gör, och vi levererar alltid vad som förväntas.


#2: Loosey goosey


valueprop
Vi följer inga utdaterade riktlinjer eller generella sociala förväntningar. Väldigt avslappnat. Vi förbiser vissa gränser. Vi kommunicerar alltid med våra kunder på ett jordnära sätt, människa till människa. Vi agerar inte profesionella för sakens skull. Vår humor och våra personligheter skiner igenom allt vi gör.


#3: Vi har kul


valueprop
En kul miljö bidrar till glada människor. På Trendhim har vi utrymme för tjo och skoj, men vi kan också arbeta hårt. Trendhim är verkligen en speciell plats att vara på.


#4: Vi är effektiva


valueprop
Vi är ständigt beredda på förändring, eftersom förändring betyder tillväxt. Det är aldrig långt från idé till handling och vi genomför idag vad andra väntar med tills imorgon. Vi ligger steget före.


#5: Vi kämpar ihop


valueprop
Trendhim jobbar som en enda stor familj. Alla kliver in när det behövs, oavsett hur tuff uppgiften är. Vi lyssnar på alla, och alla idéer blir hörda.


#6: Hakuna Matata


valueprop
Inga bekymmer.
Träffa familjenSebastian
Redovisning & Design
Martin
Tekniska saker
Mikkel
Inköp & Brands
Karina
Kundtjänst
Kristof
Europeisk tillväxtPraktisk information


Trendhim ApS
VAT: SE502077156301
Fuglevangsvej 48
DK-8700 Horsens
Denmark

E-mail: info@trendhim.se
Telefon: 08-525 00 247

Hittade du inte vad du letade efter?

Mejla oss
Vi är tillgängliga varje vardag 9:00 - 17:00
010-884 88 25

Betalningsalternativ

Vi accepterar i stort sett alla kort. Har du frågor angående betalning, så kontakta oss.

Kontakta Oss

010-884 88 25
Vi är tillgängliga varje vardag 9:00 - 17:00

Inspiration och fördelar

Hoppsan! Vi behöver din e-postadressE-postadressen är ogiltig.
Kan sägas upp när som helst

Oh, yeeah!

Du har tagit ett klokt beslut!

Du kan vänta dig det första mailet inom några dagar.

© 2009-2019 | Trendhim.se | Tel: 010-884 88 25 - info@trendhim.se | Användarvillkor | CSR | Press