365-dagars returpolicy
Frakt 45 kr - Gratis över 449 kr-
010-750 27 71 - (arbetsdagar 9:00-17:00)

Allt om säkra betalningar

Säkraste betalningarna på nätet


Alla betalningar hanteras genom Adyen, och är helt krypterat med SSL, så du kan känna dig helt säker. Varken Trendhim eller någon annan kan se din personliga information.

Adyen är certifierat enligt den högsta PCI-standarden, vilket kräver samtycke med mer än 200 säkerhetskontroller.

Adyen är en huvudmedlem och licensierad förvärvare för Visa och Mastercard, och genomgår årliga granskningar av Visa och MasterCard samt alla banker dem samarbetar med.

Tillsammans med Adyen ser vi till att Trendhim är en av dem säkraste platserna på nätet för din personliga onlineshopping.

Trendhims SSL-certifikat


Vi håller vår sajt väldigt säker, vare sig det är server eller plattformsrelaterat så ser vi till att alltid använda oss av dem nyaste säkerhetspatcharna.

Trendhim har säkerhetsgodkänd av Qualys, vilket är det ledande företaget inom nätsäkerhetsindustrin. Vi har ett SSL-certifikat.

Vidare körs alla våra webbplatser i en säker HTTPS uppkoppling, som använder en mycket säker 256-bit kryptering. HTTPS kryptering är en säker koppling mellan dig och våra servrar som säkerställer att ingen annan kan komma åt dina personliga data.

Du kan alltid kontrollera om en webbplats använder säker HTTPS-anslutning, genom att se om de har en hänglås-ikon samt tydligt utskriven https i URL:en. Vi rekommenderar att du bara handlar i butiker med säker HTTPS-anslutning - på så vis är du alltid fullständigt säker.

Trendhim garanterar


 • Vi ser ALDRIG din personliga information du använder vid betalning, som t.ex. dina kortuppgifter.
 • Vi bryr oss mycket om dina personliga uppgifter, och kommer aldrig att lämna dessa till 3:e part. Läs mer om personliga data här.
 • Vi debiterar dig aldrig förrän varorna är skickade. Detta betyder att du aldrig betalar för något du inte får.
 • Vi har en 365 dagars returrätts-policy
 • Du får en faktura tillsammans med dina varor, och en orderbekräftelse direkt när du lagt din order.

 • Vi ser till att Trendhim är en av nätets säkraste platser att göra dina personliga inköp på.

  Vad händer om jag inte får min beställning?


  Om du av någon anledning inte fått din order, skickar vi omgående en ny - eller ger dig pengarna tillbaka om du så önskar.

  Du kan vara trygg i förvissningen om att du aldrig behöver betala för något du aldrig fått. Läs mer här: Inte fått dina varor än?

  Om du har några frågor angående säkerhet eller övrig personlig information, så tveka inte att kontakta oss. Vi svarar gladeligen på vilka frågor du än ställer.

Hittade du inte vad du letade efter?